Microsoft Power Platform

Werk samen om problemen effectief het hoofd te bieden met Microsoft Power Platform. Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents.

Krachtig op zich. Samen nog beter.

Het Microsoft Power Platform is groter dan de som van de afzonderlijke delen. Verbind ze onderling – en met Office 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps en bouw complete bedrijfsoplossingen.

Power BI

 Integreer data uit talrijke databronnen om interactieve, aantrekkelijke dashboards en rapporten te maken die nuttige inzichten bieden en de bedrijfsresultaten opvoeren.

Power Apps

Bouw apps in uren – niet maanden – die gemakkelijk verbinding maken met data, Excel-achtige expressies gebruiken om logica toe te voegen en werken op het web en op iOS‑ en Android-apparaten.

Power Automate

Maak zonder code te schrijven verbinding met honderden populaire apps en services om krachtige werkstroomautomatisering rechtstreeks in te sluiten in je apps.

Power BI

Ontwikkel een datagestuurde bedrijfscultuur met business intelligence voor iedereen

Geef iedereen op elk niveau in je organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met analytics die tot op de minuut actueel zijn.

Gebruik selfservice voor analytics op ondernemingsschaal

Beperk de hoeveelheid toegevoegde kosten, complexiteit en beveiligingsrisico’s van meerdere oplossingen door gebruik te maken van een analyseplatform waarvan de schaal kan worden aangepast aan afzonderlijke gebruikers of de organisatie als geheel.

Gebruik slimme tools voor sterke resultaten

Zoek en deel nuttige inzichten met honderden datavisualisaties, ingebouwde mogelijkheden voor AI, nauwe integratie met Excel en vooraf gebouwde en aangepaste dataconnectoren.

Beveilig je analytische data

Houd je data veilig met geavanceerde databeveiligingsmogelijkheden, waaronder vertrouwelijkheidslabels, end-to-end encryptie en realtime controle van de toegang.

Power Apps

Bouw eenvoudig professionele apps

Vergroot de flexibiliteit overal in je organisatie door apps met weinig code te bouwen waarmee je processen kunt moderniseren en lastige uitdagingen kunt oplossen.

Snel aan de slag

Bied je team de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen, de eenvoud van slepen en neerzetten en een snelle implementatie. En laat ze vervolgens waar nodig voortdurend verbeteringen uitvoeren.

Bouw apps zonder compromissen

Geef iedereen de mogelijkheid om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars, inclusief kant-en-klare AI-componenten.

Bied uitbreidingsmogelijkheden voor ontwikkelaars

Geef professionele ontwikkelaars de tools om app-functies naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectoren naar eigen of on-premises systemen.

Power Automate

Van gedateerd naar geautomatiseerd

Ontdek een betere manier om zaken voor elkaar te krijgen binnen je organisatie.

Grotere productiviteit

Integreer tijdsbesparende werkstromen in alles van individuele taken tot grootschalige systemen met naadloze integratie, met behulp van honderden kant-en-klare connectoren.

Automatiseer snel en veiliger

Bied iedereen de mogelijkheid veilige werkstromen te maken via een begeleide ervaring met weinig of geen code om saaie alledaagse taken te automatiseren met Robotic Process Automation (RPA).

Zet intelligente werkstromen aan het werk

Automatiseer tijdrovende handmatige taken met ingebouwde AI-mogelijkheden, zodat jij meer tijd krijgt voor hoogwaardige strategische kansen.

Wil je zien hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen versnellen?

Plan vandaag nog een gratis demo van het Microsoft Power Platform met onze experts.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?