Projectmanagement: nieuwe functionaliteit voor Microsoft CRM

Microsoft Dynamics CRM timmert continu aan de weg om bedrijven duidelijk inzicht te geven in al hun klantrelaties en zo de productiviteit en efficiëntie binnen het bedrijf te vergroten. Om bedrijven meer te kunnen bieden, komt Microsoft in juni met een grote update waardoor Microsoft Dynamics CRM er een nieuwe functionaliteit bijkrijgt: projectmanagement.

Van drie naar vier dimensies

Microsoft Dynamics CRM wordt grofweg voor drie zaken gebruikt: het managen van verkoopkansen, het verbeteren van de klantenservice en marketingautomatisering. Wat tot op heden nog ontbreekt, is de aanwezigheid van een projectmanagementfunctie. Veel bedrijven gebruiken hier andere tools voor, maar vanaf juni is dit niet meer nodig, omdat deze vierde dimensie dan volledig geïntegreerd wordt binnen Microsoft Dynamics CRM. Voor bedrijven betekent dit dat losse projectmanagementpakketten niet meer nodig zijn en dat zij kunnen kiezen voor één CRM systeem waar alles in zit; ideaal!

Wat houdt de functionaliteit projectmanagement in?

De nieuwe functionaliteit geeft inzicht in (lopende) projecten en alles wat daarbij komt kijken: de uren die eraan besteed worden, de totale tijdsindicatie, het inplannen van medewerkers op een project, facturering, etc. Het doel van deze functie is om bedrijven inzicht te geven in de tijd en het geld dat aan een project besteed wordt om zo steeds efficiënter te werk te gaan. Om u een beter beeld te geven, hebben we de zes belangrijkste functies op een rijtje gezet.

De projectmanagementfunctie:

  • helpt u de hoeveelheid werk in te schatten en een juist contract op te stellen;
    geeft u inzicht in de duur van een project;
  • stelt u in staat om de juiste medewerkers aan de juiste projecten toe te wijzen;
  • houdt de de uren en voortgang van projectleden bij;
  • houdt alle financiën bij en helpt u zodoende met de uiteindelijke facturering;
  • helpt u door al het bovenstaande met het behalen van succesvolle resultaten.

Meer weten?

Meer weten over deze projectmanagementfunctie? Kijk dan dit interessante filmpje waarin de werking nogmaals wordt uitgelegd. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt of als u een vraag heeft over de update in het algemeen..

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?