Wat kost Microsoft Dynamics CRM?

Veel mensen vragen zich af wat een CRM systeem nu eigenlijk kost. Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, omdat dit afhankelijk is van de versie die u nodig heeft. Hieronder beschrijven we de drie versies die we bij ACI verkopen met de bijbehorende prijzen:

1. Microsoft Dynamics CRM Online Essential – €12,60 per gebruiker per maand

Met de Essential versie beschikt u over de basis van Microsoft Dynamics CRM. U kiest zelf over welke functionaliteit de versie moet beschikken en vervolgens wordt deze functionaliteit voor u op maat gemaakt. Hierna kunt u de functionaliteit zelf aanpassen en er gegevens uit aflezen. De Essential versie is dus bedoeld voor gebruikers die geen gebruik maken van de standaard functionaliteiten.

2. Microsoft Dynamics CRM Online Basic – €25,30 per gebruiker per maand

De Basic versie is geschikt wanneer u wilt dat uw verkoop-, service- en marketingmedewerkers hun eigen accounts, contacten, aanvragen en leads kunnen beheren. Daarnaast bevat deze versie uitgebreide rapportagemogelijkheden voor de business analisten in uw bedrijf. Voor de meeste gebruikers zal deze versie voldoende functionaliteit bieden.

3. Microsoft Dynamics CRM Online Professional – €54,80 per gebruiker per maand

Wanneer u de volledige mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM wilt benutten, heeft u de Professional versie nodig. Deze versie bevat namelijk alle functionaliteit van alle modules: verkoop, marketing en service. Andere voordelen zijn dat het datamodel en de schermen aanpasbaar zijn en dat u dashboards, grafieken, workflows en dialogen zelf kunt beheren. Met de Professional versie haalt u het maximale uit uw CRM systeem.

Vragen?

Wilt u meer weten over wat een CRM systeem kost en/of de inhoud van de verschillende versies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?