Zo heeft Microsoft Dynamics CRM ons salesproces geoptimaliseerd

Plan Effect: 30 jaar passie voor perfectie

Plan Effect is een familiebedrijf dat in dertig jaar uitgegroeid is tot de specialist op het gebied van hoogwaardige systeemwanden. Plan Effect opereert in de industriële branche en is dagelijks bezig met het verbeteren van de communicatie tussen werknemers en klanten. 

Meer grip op salesactiviteiten

Plan Effect was op zoek naar een tool om meer grip op hun salesactiviteiten te krijgen. Zo kwamen zij bij ACI terecht, die hen heeft geholpen om hun salesactiviteiten en communicatie te optimaliseren. Plan Effect is nu in staat om hun verkoopprojecten veel sneller en efficiënter te sturen met behulp van het CRM-systeem van Microsoft Dynamics 365. Met de tools die ACI biedt kan Plan Effect een stuk overzichtelijker werken, zo staan de data en tools op één omgeving en zijn ze altijd en overal beschikbaar. 

Implementatie Microsoft Dynamics 365

Met de hulp van ACI verliep het implementatieproces en personaliseren aan onze wensen snel en eenvoudig. Ondanks de aanhoudende coronacrisis is het ACI gelukt om ons doormiddel van online sessies uitstekend te begeleiden. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat we de inrichting super effectief doorgevoerd hebben.

Na de eerste Microsoft CRM demosessie kon Plan Effect al direct zelf het relatiebeheer testen, inclusief de superhandige KvK integratie. In enkele korte sessies daarna is het gehele salesproces ingericht. In een handomdraai zijn ook de bestaande klanten geïmporteerd, zo hebben ze een vliegende start kunnen maken.

Plan Effect heeft nu een handige CRM tool voor hun medewerkers die 24/7 de actuele gegevens kunnen raadplegen. Van leads tot opdracht hebben ze alles scherp in beeld, via eenvoudige Forecast en Pipeline dashboards afbeeldingen.

Lees de Referentie Plan Effect

CRM bij Plan Effect

 

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?