CRM Wizard: snel aan de slag met Microsoft Dynamics CRM

Lancering CRM Wizard

Onlangs is de CRM Wizard live gegaan: een middel waarmee wij organisaties binnen één dag kunnen voorzien van een op maat gemaakte Microsoft Dynamics CRM omgeving. De Wizard bestaat uit een zestal stappen waarin men aangeeft welke functionaliteiten en doelstellingen van belang zijn, hoe het CRM systeem moet worden ingedeeld en welke informatie weergegeven moet worden op het dashboard. Na het invullen van de Wizard gaan wij hiermee aan de slag en beschikt de betreffende organisatie vervolgens binnen 24 uur over een kant-en-klare CRM omgeving die geheel op basis van hun wensen is ingericht.

De voordelen

Het grootste voordeel van de CRM Wizard is dat organisaties kennis kunnen maken met Microsoft CRM Dynamics, zonder dat zij hiervoor hoeven te betalen of ergens aan vast zitten. Het stappenplan is daarnaast erg toegankelijk en eenvoudig te doorlopen. Men geeft precies aan welke wensen men heeft, waardoor wij hier snel overzicht van krijgen en daardoor binnen 24 uur een compleet ingericht CRM systeem kunnen garanderen.

Midden- en kleinbedrijf

Met de CRM Wizard focussen we ons op het midden- en kleinbedrijf. Kleinere bedrijven denken namelijk vaak dat een CRM systeem voor hen niet relevant is. Onder andere om deze reden zijn zij meestal niet bereid om hierin te investeren. Zonde, want ook voor deze bedrijven is een CRM systeem een ware toevoeging. Door het ontwikkelen van de CRM Wizard kunnen MKB’ers nu Microsoft CRM Dynamics ervaren zonder dat zij daarvoor hoeven te betalen. Zo kunnen ze kennismaken met het systeem en met eigen ogen zien wat het hen op kan leveren.

CRM Wizard iets voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de voordelen die de CRM Wizard uw bedrijf kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op of doorloop de Wizard zelf.

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?