Dynamics 365: een complete online business oplossing

Na de ontwikkeling van CRM Online en Office 365 is het volgens Microsoft tijd voor een nieuwe stap in de online wereld: Dynamics 365. Dynamics 365 is een groot samenhangend online bedrijfssysteem dat u niet alleen kunt gebruiken voor klantgerichte processen en sales forecast, maar ook voor financiële en logistieke stromen en HR.

Wat is Dynamics 365?

Dynamics 365 is een verrijking van CRM online en bundelt de krachten van een CRM en ERP systeem. Bij CRM ligt de focus met name op het verbeteren van klantgerichte processen en sales waardoor u een beter inzicht in uw organisatie krijgt. ERP focust zich op het beheer van alle intern gerichte processen, zoals de financiën, logistiek en personeelszaken. De twee huidige afzonderlijke systemen die hiervoor gebruikt worden, Dynamics CRM en Dynamics AX of Nav, blijven bestaan, maar worden met elkaar geïntegreerd in Dynamics 365. Ook worden PowerApps en Power BI aan Dynamics 365 gekoppeld. Het resultaat: geen losse producten meer, maar één online omgeving waarin systemen met elkaar geïntegreerd zijn.

Waarom Dynamics 365?

Doordat CRM en ERP worden geïntegreerd, wordt relevante data uit CRM ook beschikbaar in het ERP systeem en andersom. De integratie met Power BI zorgt ervoor dat u dankzij overzichtelijke grafische weergaven belangrijke inzichten eenvoudig uit uw gegevens af kunt lezen. Met al uw gegevens op één plek hebt u snel en eenvoudig inzicht in trends, resultaten en nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers worden hierdoor productiever. Een voorbeeld: Wanneer een sales medewerker een e-mail ontvangt, kan deze persoon direct in Office reageren met een antwoord dat is gecreëerd op basis van informatie uit zowel het CRM systeem, het ERP systeem als voorspellingen die gedaan zijn met behulp van Power BI. Zo kan er een zeer gefundeerd antwoord worden gegeven zonder dat er meerdere systemen geraadpleegd moeten worden.

Met Dynamics 365 vergroot u niet alleen de productiviteit, maar veranderen gegevens en inzichten in concrete acties waardoor uw bedrijf sneller de mogelijkheid heeft om te groeien. Benieuwd? De komende twee jaar zullen er in een aantal fases pakketten geïntegreerd worden. Heeft u al vragen? Neem gerust contact met ons op.

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?