Implementatie van CRM ingewikkeld?

CRM Implementatie

Het implementatieproces van een CRM-systeem bij midden/kleinbedrijven duurt tegenwoordig, met een basisopzet, gemiddeld nog maar een week.
Dit betekent dan ook dat de implementatiekosten relatief laag zijn. Een CRM-systeem zoals Microsoft Dynamics 365 is een investering in een systeem die uw werkzaamheden enorm optimaliseert.
Met Microsoft Dynamics 365 krijgt uw bedrijf een 360° inzicht in alle Relatiebeheer- en Salesprocessen.

Referentie DCI media:

Directrice Ilse Murk: “ik had altijd het idee dat ik geen behoefte had aan een CRM-systeem, nu kan ik niet meer zonder.’’

Richard Krom van ACI bood mij een demo aan om de functionaliteit en mogelijkheden te demonstreren van Microsoft Dynamics 365. Tijdens de demo zag ik direct de potentie voor ons bedrijf. Voorheen verwerkten we onze klantcontacten en salesprocessen in programma’s zoals Excel, Word en Outlook. Nu zijn we overgeschakeld naar CRM en werken we een stuk efficiënter, met meer overzicht. We zouden nu niet meer zonder kunnen.”

“Wat we voorheen in 1,5 uur deden, doen we nu in 5 minuten. Het CRM-systeem is ook beschikbaar op de smartphones en tablets van onze werknemers, waardoor onze verkoopprocessen nu volledig geoptimaliseerd zijn.”

“Het implementatieproces duurde minder dan 1 week. Tijdens het implementeren gaf ACI onze werknemers duidelijke instructies. In de weken daarna werden we binnen 1 dag geholpen wanneer we vragen of wensen hadden.”

Demo

In een demonstratie van max. 1 uur laat ACI u de mogelijkheden binnen Microsoft Dynamics 365 zien. Door het tonen van eenvoudig Relatiebeheer, Verkoopproces (Pipeline), Activiteiten (Outlook-integratie) en Dashboards wordt direct de potentie van Microsoft Dynamics 365 voor uw bedrijf zichtbaar. In de weken na de implementatie zullen uw werknemers aan de slag gaan en binnen
no-time zullen zij het CRM-systeem doorhebben. ACI zal tijdens deze weken in nauw contact staan met uw bedrijf om u waar nodig te hulp te schieten.

Klaar voor een vrijblijvende demo?
Neem contact op met ACI middels info@aci.nl of 0345-587050

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?