Wat is de CRM Wizard en wat zijn de voordelen?

Wat is de CRM Wizard?

De CRM Wizard is een middel waarmee wij organisaties binnen één dag kunnen voorzien van een op maat gemaakte Microsoft Dynamics CRM omgeving. De Wizard bestaat uit een zestal stappen waarin men aangeeft welke functionaliteiten en doelstellingen van belang zijn, hoe het CRM systeem moet worden ingedeeld en welke informatie weergegeven moet worden op het dashboard. Na het invullen van de Wizard beschikt u binnen 24 uur over een kant-en-klare CRM omgeving die geheel op basis van uw wensen is ingericht.

Wat zijn de voordelen van de CRM Wizard?

Snelheid. Dankzij deze methode kunt u binnen één dag aan de slag met Microsoft CRM Dynamics. Een snellere manier bestaat niet.
Eenvoud. U doorloopt een eenvoudig stappenplan dat als input dient voor de CRM omgeving. De CRM omgeving wordt geheel afgestemd op uw eisen en wensen.
Gratis. U heeft de mogelijkheid om 30 dagen gratis gebruik te maken van een Microsoft CRM. Hierdoor kunt u beoordelen of Microsoft CRM geschikt is voor uw organisatie. Indien u door wilt gaan met Microsoft CRM Dynamics gaat u afhankelijk van het aantal gebruikers een vast bedrag per maand betalen.

Voordelen voor het midden- en kleinbedrijf

Door het midden- en kleinbedrijf wordt vaak gedacht dat een CRM systeem voor hen niet relevant is. Onder andere om deze reden zijn zij meestal niet bereid om hierin te investeren. Zonde, want ook voor de kleinere bedrijven is een CRM systeem wel degelijk van toegevoegde waarde. Door het ontwikkelen van de CRM Wizard kunnen MKB’ers nu Microsoft CRM Dynamics ervaren zonder dat zij daarvoor hoeven te betalen. Zo kunnen ze kennismaken met het systeem en met eigen ogen zien wat het hen op kan leveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het invullen van de CRM Wizard en de verdere procedure? Of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.

- Gratis & Vrijblijvend -Dynamics 365 CRM uitproberen?

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?