Wat is Microsoft Dynamics CRM en wat zijn de voordelen?

Wat is Microsoft Dynamics CRM?

Microsoft Dynamics CRM is een eenvoudig CRM systeem dat zowel voor grote als kleine bedrijven geschikt is. Het systeem is gericht op het binnenhalen en behouden van klanten door een bedrijf inzicht te geven in alle klantrelaties. Dit heeft tevens een positief effect op de productiviteit en efficiëntie binnen een bedrijf. Microsoft Dynamics CRM is zoals de naam al zegt onderdeel van Microsoft. Dit CRM systeem biedt u daarom de mogelijkheid om met vertrouwde, gebruiksvriendelijke tools zoals Outlook en Office 365 te werken. Dit maakt CRM Dynamics een simpel en toegankelijk systeem.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Dynamics CRM?

Microsoft Dynamics CRM biedt grofweg drie voordelen voor uw bedrijf:

  1. Managen van verkoopkansen. Het systeem geeft iedereen in uw organisatie toegang tot de juiste informatie, waardoor buitengewone klantervaringen ontstaan. Zo kunnen klantgegevens eenvoudig bekeken worden, kunt u met slechts enkele klikken via CRM en Office 365 persoonlijk contact maken met uw klanten, en kunt u de combinatie van Outlook en Dynamics CRM gebruiken om klanten op te sporen, te e-mailen en afspraken te plannen.
  2. Mobiele productiviteit. Het systeem laat uw verkoop- en serviceteams optimaal presteren vanaf vrijwel elke locatie en op ieder gewenst apparaat. Daarnaast hebben medewerkers altijd de juiste klantinformatie bij de hand dankzij Microsoft Dynamics CRM.
  3. Zakelijke inzichten. U kunt gebruikmaken van live dashboards en interactieve rapporten die grafisch weergeven hoe uw bedrijf draait. Probleemgebieden kunnen hierdoor sneller ontdekt en opgelost worden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om werkzaamheden sneller bij te sturen en te optimaliseren, zodat omzetdoelstellingen worden behaald. Op deze manier krijgt u beter zicht op uw bedrijf waardoor u beter onderbouwde beslissingen neemt die resulteren in bedrijfsgroei.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics CRM en de mogelijkheden die het systeem kan bieden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Gratis Demo?

Plan een vrijblijvende demo in met onze Microsoft Dynamics 365 CRM-experts.

Anderen bekeken ook

Niets missen over ACI? Volg ons op LinkedIn.